Practice English Questions (Misspell) for SSC CGL, CHSL, CPO Exam

Practice English Questions (Misspell) for SSC CGL , CHSL Exam Set-100:
Dear Readers, Practice English Questions for upcoming SSC CGL,CHSL Exams were given below, candidates those who are preparing for the examination can use this question.


Directions (1-10): In the following questions, groups of four words are given. In each group, one word is correctly spelt. Find the correctly spelt word.
1).
a)    excution
b)    excitment
c)    expedition
d)    extrection
2).
a)    externel
b)    extrovort
c)    introvert
d)    exect
3).
a)    expact
b)    impact
c)    exite
d)    impect
4).
a)    intruisting
b)    interesting
c)    intersting
d)    entertening
5).
a)    supremecy
b)    suppressor
c)    surfiet
d)    surrendor
6).
a)    spectacular
b)    spactroscope
c)    spinache
d)    splandid
7).
a)    sacrosant
b)    sacrificeal
c)    sacrilege
d)    sabotege
8).
a)    discription
b)    discretion
c)    dessemination
d)    dessertation
9).
a)    occurence
b)    occassion
c)    occupancy
d)    octogenarean
10).
a)    humorous
b)    humanetarianism
c)    hulabaloo
d)    hurricane

Answer:

1).c)   2).c)   3).b)   4).b)   5).b)   6).a)   7).c)   8).b)   9).c)   10).a)  

For more English Practice Questions – Click Here