Practice English Questions (Sentence Improvement) for SSC CGL, CHSL Exam

Practice English Questions (Sentence Improvement) for SSC CGL , CHSL Exam Set-94:
Dear Readers, Practice English Questions for upcoming SSC CGL,CHSL Exams were given below, candidates those who are preparing for the examination can use this question.



Directions(1 – 10) : In the following questions, a sentence / part of the sentence is printed in bold. Below are given alternatives to the bold sentence / part of the sentence at (a), (b), (c) which may improve the sentence. Choose the correct alternative. In case no improvement is needed, your answer is (d)
1).He is absent from the meeting
a)    at
b)    in
c)    during
d)    No improvement

2). Sheetal has just gone to her family in Mumbai
a)    visited
b)    found
c)    joined
d)    No improvement.

3). The man who had jumped into the lake managed to swim ashore
a)    Who jumping into the lake
b)    Jumping into the lake
c)    Who jumped into the lake
d)    No improvement

4).I am working on my assignment since Monday
a)    Was working on my assignment
b)    Have been working on my assignment
c)    Had to be working on my assignment
d)    No improvement

5).His journey to Sri Lanka was official, with no frills attached
a)    No taxes
b)    No problems
c)    No accompaniments
d)    No improvement

6).Our basketball team play badly last Friday
a)    Plays badly
b)    Played bad
c)    Played badly
d)    No improvement

7).Please make it a point to send you’re my address
a)    On my address
b)    To my address
c)    In my address
d)    No improvement

8).We are looking forward to seeing you again
a)    For seeing
b)    On  seeing
c)    At seeing
d)    No improvement

9).I came to school riding my bicycle
a)    By my bicycle
b)    On my bicycle
c)    Along with my bicycle
d)    No improvement

10).I have already read this book twice.
a)    I already twice have read this book
b)    I twice have already read this book
c)    I have twice already read this book
d)    No improvement

Answers:                         
1). d) 2). c) 3). c) 4). b) 5). d) 6). c) 7). b) 8). d) 9). b) 10). d)

For More Practice English QuestionsClick Here