Practice Reasoning Questions(Odd Word/letter/Number) with Answers

Practice Reasoning Questions with answer
Practice Reasoning Questions(Odd Word//letter/Number) Set-27:
Dear Readers, Important Practice Reasoning Questions for SSC CHSL Exam was given here, candidates those who are preparing for those exams can use this material.
  
Dorections(1-10): Find the Odd words / letters / number pair from the given alternatives.
1).
a)    Anther
b)    Retina
c)    Ovary
d)    Petal
2).
a)    Hill Myna
b)    House Sparrow
c)    Emerald Dove
d)    Imperial Eagle
3).
a)    DEFY
b)    HINT
c)    MOST
d)    SUVY
4).
a)    JLOS
b)    GHIM
c)    HJMQ
d)    PRUY

5).
a)    24
b)    28
c)    42
d)    56
6).
a)    1, 2, 4, 8
b)    2, 6, 10, 14
c)    3, 9, 15, 21
d)    7, 21, 35, 49
7).
a)    Appreciate
b)    Admonish
c)    Applaud
d)    Admire
8).
a)    512
b)    625
c)    1296
d)    2401
9).
a)    Poland
b)    Korea
c)    Spain
d)    Greece
10).
a)    Polaris
b)    Nike
c)    Crux
d)    Phoenix

Answers:

Answers:

1).b)  2).d)  3).d)  4).b)  5).a)  6).a)  7).b)  8).a)  9).b) 10).b)


For more Practice Reasoning Questions: Click Here