SSC CHSL -Practice English Questions (Miss Spell) Set-68

Practice English Questions (Miss Spell)
SSC CHSL -Practice English Questions (Miss Spell) Set-68:
Practice English Questions for upcoming SSC CHSL Exams were given below, candidates those who are preparing for the examination can use this question.


Directions (1-10) : In this questions, four words are given in each question, out of which only one word is correctly spelt. Find the correctly spelt word and indicate it in the Answer Sheet by blackening the appropriate rectangle.
1).
a)    Codule
b)    Codle
c)    Coddle
d)    Coddel
2).
a)    Coquette
b)    Coquete
c)    Cokette
d)    Coquett
3).
a)    Descendent
b)    Descendant
c)    Descendente
d)    Descendate
4).
a)    Disimulate
b)    Discimulate
c)    Disimulete
d)    Dissimulate
5).
a)    Graender
b)    Grandeure
c)    Grandeur
d)    Grandure
6).
a)    Denouement
b)    Denonument
c)    Diniuement
d)    Denowment
7).
a)    Acquesce
b)    Acquiece
c)    Acquiese
d)    Acquiesce
8).
a)    Etiquete
b)    Ettiquette
c)    Etiquette
d)    Etiquite
9).
a)    Lascivous
b)    Lascivious
c)    lassivious
d)    laccivious
10).
a)    Baccalaureate
b)    Buccalaureate
c)    buccalaurate
d)    baccalaurete

Answers:                         
1).c)  2).a)  3).b)  4).d)  5).c)  6).a)  7).d)  8).c)  9).b)  10).a)

  People Also Visited: