SSC CHSL -Practice English Questions (Error Spot ) Set-67

SSC CHSL -Practice English Questions (Error Spot )
SSC CHSL -Practice English Questions (Error Spot) Set-67:
Practice English Questions for upcoming SSC CHSL Exams were given below, candidates those who are preparing for the examination can use this question.


Directions(1-10): The following sentence are divided into four or five parts , viz., (a), (b), (c), (d), or (e). Point out which one of these parts is wrong . If there is no error, mark (d) or (e).

1). Though (a) / he is poor (b) / but (c) / he is honest. (d) / No error (e)

2). Kamal was happy that Sunil and (a) / his brother was going (b) / on the same bus (c) / next day. (d) / No Error. (e)

3). No sooner (a) / had the teacher entered (b) / the class (c) / than the students stood up. (d) / No error. (e)

4). She (a) / is such a dancer (b) / that every body should (c) / admire her talent. (d) / No error (e)

5). She (a) / eagerly wishes (b) / to help me. (c) / No error (d)

6). The teacher tested (a) / the boy to see (b) / if he could (c) / read English. (d) / No error (e)

7). Each lady member (a) / was given a boquet (b) / which pleased her very much. (c) / No Error (d)

8). The (a) / patient had been laid for an hour (b) / in an unconscious state (c) / until the doctor came. (d) / No Error  (e)

9). He told the member of the staff (a) / that every one of them (b) / should carry out (c) / his task oneself. (d) / No Error (e)

10). The whole of the buildings (a) / including two houses (b) / were destroyed (c) / in fire. (d) / No Error (e)

Answer:
1). c)  2). b)  3). b)  4). c)  5). b)  6). b)  7). c)  8). b)  9). d) 10). c)

  People Also Visited: