Practice English Questions and Answer for SSC/FCI Exam Set-14

Practice English Questions and Answer for SSC/FCI Exam
Practice English Questions and Answer for SSC/FCI Exam Set-14:
The list of English questions and answer for FCI, SSC CHSL and SSC CGL Mains Exams were given here, Candidates those who are all preparing for the examination can use this practice questions.

Directions (1-10): In the questions, find the Opposite meaning from given alternatives.
1).Perfect
a)    Imperfect
b)    Semifinal
c)    Flaw
d)    In-accurate



2).Delicate
a)    Displeasing
b)    Rough
c)    Insensitive    
d)    Unskilled   



3).Perform
a)    Undo   
b)    Unfulfil
c)    Unmake
d)    Fail



4).Deft
a)    Foolish    
b)    Dull
c)    Degrading
d)    Slow



5).Construct
a)    Demolish   
b)    Distinct
c)    Spoil
d)    Break



6).Endanger
a)    Secure
b)    Guard
c)    Protect
d)    Ensure



7).Persuade
a)    Discourage   
b)    Hinder
c)    Subdue
d)    Dissuade



8).Recognize
a)    Disclaim
b)    Disregard
c)    Ignore
d)    Reject



9).Invasion
a)    Defence
b)    Protection
c)    Surrender    
d)    Guard



10).Imminent
a)    Unlikely
b)    Distant
c)    Secure
d)    Remote



Answers:                         
1). a) 2). b) 3). a) 4). d) 5). a) 6). a) 7). d) 8). d) 9). a) 10). d)


  People Also Visited: