English Daily Quiz - Practice Question (One Word Substitution) for SSC Exam Set-37

English Daily Quiz - Practice Question (One Word Substitution) for SSC Exam
English Daily Quiz - Practice Question (One Word Substitution) for SSC Exam Set-37:
The list of English practice Questions and answers are given here for SSC CGL mains, FCI and all other competitive exams.

1).One who looks at the bright side of things
a)    Theist
b)    Pessimist
c)    Atheist
d)    Optimist



2).One who looks at the dark side of things
a)    Optimist
b)    Atheist
c)    Pessimist
d)    Theist



3).One who does not believe in God
a)    Optimist
b)    Theist
c)    Atheist
d)    Pessimist



4).One who believe in God
a)    Optimist
b)    Pessimist
c)    Atheist
d)    Theist



5).One who knows everything
a)    Omniscient
b)    Omnipresent
c)    Omnipotent
d)    Illiterate



6).One who is present everywhere
a)    Omniscient
b)    Omnipresent
c)    Illiterate
d)    Omnipotent



7).One who is all powerful
a)    Omnipotent
b)    Omniscient
c)    Omnipresent
d)    Illiterate



8).One who cannot read and write
a)    Omnipresent
b)    Omniscient
c)    Illiterate
d)    Omnipotent



9).One who acts against religion
a)    Omniscient
b)    Heretic
c)    Omnipotent
d)    Cosmopolitan



10).One who offers one’s service
a)    Volunteer
b)    anarchist
c)    cannibal
d)    Illiterate



Answers:
1).d)   2).c)   3).c)   4).d)   5).a)   6).b)   7).a)   8).c)   9).b)   10).a)

 People Also Visited: