English : Daily Quiz for SSC/FCI Exams Set-31

English : Daily Quiz for SSC/FCI Exams
English : Daily Quiz for SSC/FCI Exams Set-31:

Spotting Errors:

Directions: Find the Error in the below sentences.

1).The students only wrote (a) / on one side of (b) / the paper. (c) / No Error (d)



2).Neither the colour (a) / nor the size (b) / of the shirt (c) / were right (d) / No Error (e)



3).All the players (a) / of this team (b) / are friendly (c) / they love each other. (d) / No Error (e)



4).The team (a) / are divided (b) / in this opinion (c) / about playing on Friday. (d)



5).Each of the ten girls (a) / in the class (b) / has finished (c) / their work. / No Error (e)



6).The two brothers (a) / Struck (b) / one another (c) / at the school. (d) / No Error (e)



7).It being vacation (a) / every student wanted (b) / to leave (c) / for their home town. (d) / No error (e)



8).He is very thirsty (a) / give him (b) / little water (c) / to drink. (d) / No Error (e)



9).Do you really agree (a) / that he has blamed us (b) / for the dispute, especially you and I. (c) / No Error (d)



10).A little milk (a) / that is in the flask (b) / may be used / (c) / for the baby. (d) / No Error (e)



Answer:

1).a)  2).d)  3).c)  4).c)  5).d)  6).c)  7).d)  8).c)  9).c)  10).a)

People Also Visited: