Practice English Questions (Sentence Improvement) for SSC-CGL Exam 2015 Set-11

Practice English Questions for SSC-CGL Exam 2015
Practice English Questions for SSC-CGL Exam 2015 Set-11:
The list of practice English Questions for Upcoming SSC- CGL Exam was given here, candidates those who are preparing for the examination can use this practice questions.

Choose alternative sentence for the given bold sentence/part, Incase no improvement is needed. Choose the correct answer.
1).Too much of anything is good for everything
a)    No Improvement
b)    A thing
c)    All thing
d)    Nothing





2).The most important part in life is to be humble.
a)    Appearance
b)    No improvement
c)    Aspect    
d)    Entity   





3).We could not help admire his inventive genius.
a)    Could not help to    
b)    No improvement
c)    Could not but
d)    Could not help but





4).He borne down all opposition with an iron hand.
a)    Bore in all    
b)    Bore down all 
c)    No improvement
d)    Bore up all





5).The teacher was simulated by the mischievous behavior of the students.
a)    Provoked   
b)    Evoked
c)    No improvement
d)    Inspired





6).The prisoner was kept in Jail.
a)    Kept in confined
b)    Kept in confinement
c)    No Improvement
d)    Kept in confirmation





7).The students met the college authority whom allowed them to sit for the exams.
a)    Who allowed them to sit at the exams   
b)    Which allowed them to sit in exams
c)    Which allowed them to sit for the exams
d)    No improvement




8).Placing a talisman or lucky charm on the door or near the threshold is not mere superstition.
a)    Entrance
b)    Opening
c)    No improvement
d)    Doorway





9).He could not cope up with the heavy rush.
a)    No Improvement
b)    Cope by
c)    Cope with    
d)    Cope upto





10).One day the hare began to make fun of the tortoise as it moved slowly.
a)    Mock
b)    Shout at
c)    No Improvement
d)    torture





Answers:                                 
1). d)   2). c)   3). d)   4). b)   5). a)   6). b)   7). c)   8). d)   9). c)   10).  c)

People Also Visited: