English Vocabulary Questions and Answer for SSC CGL Exam 2015 set-18

English Vocabulary Questions and Answer for SSC CGL Exam
English Vocabulary Questions and Answer for SSC CGL Exam 2015 set-18:
The list of English vocabulary questions and answer for SSC CGL Exam is given here, Candidates those who are all preparing for the examination can use this practice questions.

Direction (1-10): In the following questions, group of four words are given. In each group one word is misspell. Find the Misspell word.
1).
a)    Carrer
b)    Draught
c)    Edition
d)    Gather



2).
a)    Pictorial
b)    Priest
c)    Reffere   
d)    Monsoon  



3).
a)    Government    
b)    Fornight
c)    Ledger
d)    Earle



4).
a)    Migration   
b)    Lugage
c)    Noodle
d)    Pluck



5).
a)    Decision   
b)    Explain
c)    Moniter
d)    Explicit



6).
a)    Reduction
b)    Attention
c)    Majorety
d)    Memories



7).
a)    Appraise
b)    Commend
c)    Mentenance
d)    Behavior



8).
a)    Burglar  
b)    Designation
c)    Controversy
d)    Armeture



9).
a)    Approach
b)    Compartment
c)    Restaurent
d)    Municipality



10).
a)    Getalman
b)    Criticize
c)    Valuable   
d)    Continuous



Answers:                                 
1). a)   2). c)   3). d)   4). b)   5). c)   6). c)   7). c)   8). d)   9). c)   10). a)

People Also Visited: